Volgende wedstrijdOVVO 1 — Tweemaal Zes 1/10 december 2022/OVVO-hal
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdOVVO 1 — Tweemaal Zes 1/10 december 2022/OVVO-hal
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Blog

T-Zide Schuttersfestijn 2023

T-Zide schuttersfestijn – 6 januari

Na een jaar afwezigheid zijn we weer terug en dat betekend dat het jaarlijkse T-Zide schuttersfestijn er weer aan komt.  Dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door Carwash Larenstein en Verweij Elektrotechniek. Dit jaar eindigen we het jaar niet met een schuttersfestijn, maar gaan we er het nieuwe jaar mee beginnen op vrijdag […]

TZ D1 kampioen

De D1 van TZ is kampioen geworden afgelopen zaterdag 15 oktober. Zij wisten keurig te winnen met 7-11 van KV de Vinken. De blijdschap was groot!  

TZ D2 kampioen

TZ D2 is zaterdag 8 oktober najaarskampioen geworden. Dit team speelt voor het eerste jaar in de D pupillen en heeft 1 wedstrijd gelijk gespeeld en de rest allemaal gewonnen.

TZ 4 kampioen

TZ 4 is zaterdag 8 oktober najaarskampioen geworden. Na alle wedstrijden te hebben gewonnen, wisten ze ook de thuiswedstrijd tegen Synergo te winnen.

TZ E1 kampioen

TZ E1 is zaterdag 15 oktober najaarskampioen geworden. Zij hebben 1 korfbalwedstrijd verloren en de rest allemaal gewonnen. Dit is super gedaan!!

Ga samen met Tweemaal Zes voor glasvezel!

Ga samen met Tweemaal Zes voor glasvezel! Glasvezel in Maartensdijk komt nu wel heel dichtbij! Vanaf nu  komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.   Wil […]

Week van de scheidsrechter

Week van de scheidsrechter

  Van 1 oktober tot en met 9 oktober 2022 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. In deze week worden (assistent-)scheidsrechters, juryleden en overige officials in het zonnetje gezet als blijk van waardering. Een mooi moment voor spelers, coaches en toeschouwers om waardering uit te spreken richting de scheidsrechters en ze te bedanken voor hun […]

MLK wint Wisselbeker schoolkorfbaltoernooi Tweemaal Zes

Afgelopen vrijdag vond het Jumbo Jelle Farenhorst Schoolkorfbaltoernooi plaats, georganiseerd door korfbalvereniging Tweemaal Zes. De winnaar van de wisselbeker is de Martin Luther Kingschool geworden. Die school heeft de best behaalde resultaten van de hele dag. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Jumbo Jelle Farenhorst.