Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor van de seniorenselectie (S1 & S2) van Tweemaal Zes is: Meijerink Wegenbouw.

Het logo van de sponsor is o.a. zichtbaar op het wedstrijdtenue van de senioren en als sponsorbord bij het kunstgrasveld. 

Meijerink

Over Meijerink Wegenbouw bv

Meijerink is een wegenbouw- en grondverzetbedrijf dat wordt gekenmerkt door korte lijnen, grote daadkracht, ruime expertise en de flexibiliteit die je alleen nog aantreft bij bedrijven die niet beursgenoteerd, maar wel klantgericht en daarnaast ook zeer ervaren zijn. Wij hebben een echte passie voor ons vak, we kunnen enthousiast zijn over nieuw materieel dat weer betere mogelijkheden biedt om het werk te verlichten of te versnellen, maar we vergeten nooit, nooit, voor wie we het doen.

We staan dicht bij onze klanten, we zien hun kansen en problemen, we zullen altijd vanuit onze eigen expertise mee denken met hen. We stellen ons constructief op. Dat wordt in brede kring gewaardeerd en dat leidt tot vaak duurzame relaties op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Maar dat niet alleen: ook nuchter calculerend komen opdrachtgevers en wij vaak tot elkaar.

Ons ‘geheim’? Een lage overhead gekoppeld aan een groot arsenaal van allemaal verschillende machines en installaties. Niet 6 x dezelfde hydraulische graafmachine, maar 6 verschillende, niet 3 x dezelfde asfaltset, maar 3 verschillende. Dat is minder comfortabel voor onze onderhoudsdienst, maar het betekent wel dat we voor elk groot of klein project geëigend materieel beschikbaar hebben.

Nuchter verstand is geen handicap in deze bedrijfstak, goed nadenken over de weg die de opdrachtgever moet afleggen voordat wij in beeld komen is evenmin een overbodige luxe.
We investeren vertrouwen in onze opdrachtgevers en we krijgen vertrouwen terug. Het blijkt steeds weer de beste basis voor een vruchtbare samenwerking.

Natuurlijk gaat ook het milieu ons ter harte. We werken dagelijks in en met de aarde en daarom beseffen we beter dan menigeen hoe zuinig we daarop moeten zijn. Dat praktiseren we dan ook dagelijks: niet voor niets behoort ons materieel tot het modernste dat er is, het is ook het zuinigst in gebruik en daarmee beperken we CO2 uitstoot.
Toch is het niet/nooit genoeg. We blijven alert op die uitstoot, want we zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid voor een beter milieu. Hoe we eraan werken onze score op de CO2 ladder nog te verbeteren?

Natuurlijk zijn we in dat kader ook alert op mogelijkheden om zoveel mogelijk van schone energie gebruik te maken. Niet voor niets beschikken we al jaren over een dak met 140 zonnepanelen en maken we al jarenlang gebruik van auto’s met een stekker. Toch houden we ook de balans tussen elektrificatie en verantwoord kostenniveau nauwlettend in het oog. De meeste van onze opdrachtgevers maken gebruik van publiek geld om onze diensten te honoreren. Daarom kiezen we elektrische werktuigen waar dat niet alleen in milieutechnisch, maar ook in economisch opzicht verantwoord is. En dat is gelukkig in toenemende mate steeds vaker het geval!

Meijerink omslag

Meijerink Wegenbouw
Gezichtslaan 276
3723 MA Bilthoven
030-2284755
[email protected]

Meer informatie over Meijerink Wegenbouw is te vinden via de website: www.meijerinkbv.nl.