Volgende wedstrijdAntilopen | Lancyr Deelen 1 — Tweemaal Zes 1/22 oktober 2022/Burgemeester Buiningpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdAntilopen | Lancyr Deelen 1 — Tweemaal Zes 1/22 oktober 2022/Burgemeester Buiningpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Bedankt

Gisteravond dinsdag 14 november werd in theater De Slinger in Houten de uitslag bekend gemaakt van de voor het vijfde jaar gehouden Clubkascampagne. Er was dit jaar maar liefst Euro 150.000 beschikbaar wat door middel van stemmen verdeeld werd onder 206 ingeschreven verenigingen. Ter vergelijking vorig jaar was er Euro 100.000 verdeeld tussen 152 verenigingen. Grote verschil met vorig jaar was dat het gebied groter was geworden waarin gestemd kom worden.

Vier jaar lang was T.Z. een vaste waarde in de top 3 hoe zou het dus dit jaar zijn. Was het met al die andere verenigingen erbij weer mogelijk om hoog te eindigen en een hoop geld te ontvangen van de Rabobank. Hoe lagen de kansen, was het nieuwe gebied een Rabobank gebied….

Over de avond heen werd het ons duidelijk… De stemmen waren Euro 8,34 waard >> 17.985 stemmen. De spanning liep langzaam op en vele verengingen werden genoemd tot de Euro 1.650 en toen waren er nog 10 over waar ook T.Z. bij zat. Weer top 10, zou het dan weer lukken die top 3…. Maar goed kijkend waren alle andere verenigingen afkomstig uit het nieuwe gebied dus geen “oude” bekende uit de top 3 zelfs 10 van de afgelopen jaren.. Wat kan je dan toch eigenlijk trots staan op zo’n podium want onze club heeft ondanks meer verenigingen toch weer die top 10 bereikt.
Toen begon het rekenen eigenlijk want we hadden al jaren achter elkaar een 200 stemmen zou dat nu dan weer en ja hoor het waren er eigenlijk niet meer… Wij T.Z. uit Maartensdijk zijn geeindigd met Euro 1.683,60 op plek 10. Daar mogen we trots op zijn want al die andere verenigingen kwamen uit het nieuwe gebied en daar is meer Rabo. Als Tweemaal Zes mogen we trots zijn op deze plek, op het ontvangen geld, blij met de ontvangen stemmen, iedere die gestemd heeft. Maar bovenal trots op ons cluppie en op ons zelf want wij zijn T.Z. samen met elkaar. Nogmaals dank aan iedereen voor de stemmen!

Met vriendelijke groet, Rick de Heer