Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Vertrouwens commissie

Een van de belangrijkste taken van de vertrouwenspersoon is bereikbaar te zijn voor de leden van TZ die een ingrijpend incident hebben meegemaakt en hierover vertrouwelijk willen praten met iemand die niet direct betrokken is bij de vereniging.

Het kan hier gaan om agressie, ongewenste intimiteiten, seksuele intimidatie, of andere schokkende gebeurtenissen.De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zal waar nodig mogelijk advies geven.

Vertrouwenspersonen zijn:

Anja Nauta

06-81497146

[email protected]

Ik ben Anja Nauta en werk als leerkracht op een basisschool in Maarssen. Bij TZ heb ik, inmiddels al weer jaren geleden, o.a. in het team van de midweek gespeeld. Ook ben ik in het verleden secretaresse in het bestuur geweest. Als ik naar een wedstrijd kom kijken, begint het toch altijd weer een beetje te kriebelen.

Hans Kloosterman

06-81433808

[email protected]

Mijn naam is Hans Kloosterman en ben teamleider van 5 groepen 7/8 op Basisschool Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven. Lang geleden zelf een jaar of 20 gekorfbald bij TZ en later langs het veld gestaan om mijn dochter Charley aan te moedigen. Nu kom ik af en toe nog bij het 1e kijken.