Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Enquête vrijwilligers

Beste vrijwilligers, leden en ouders van jeugdleden van Tweemaal Zes.

Jullie zijn allemaal verbonden aan Tweemaal Zes. Bij een vereniging hoort ook een zeer gevarieerd scala aan vrijwilligerstaken. Deze worden op dit moment al door veel mensen ingevuld. Maar we zijn wel constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vol enthousiasme zijn onze coördinatoren gestart als vrijwilligerscoördinatoren, echter missen zij een database. Er valt dus eigenlijk te weinig te coördineren.
We willen jullie verzoeken om onderstaande vragenlijst in te vullen. We zouden het ook erg fijn vinden als jullie denken aan jullie talenten. Waar ben je goed in? Van welke taak krijg je energie? Wat kun jij voor Tweemaal Zes betekenen?
Door ergens ja op te zeggen, stem je ermee in dat je naam wordt doorgegeven aan de betreffende commissie. Vervolgens zal deze commissie contact met je opnemen om in overleg te kijken wat jij kunt gaan doen. Je zit er dus niet meteen aan vast. Vorige week hebben we ook een vacaturebank gemaakt. Voor komend seizoen zijn we nog op zoek naar verschillende vrijwilligers….

We hopen op veel reacties!
Met vriendelijke groet,
Elina Kronenburg en Renske Valk

Klik op onderstaande link om naar de enquête te gaan.
https://www.tweemaalzes.nl/enquete-vrijwilligers/