Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Goed vervolg voor Tweemaal Zes

De wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest was in meerdere gevallen interessant. Natuurlijk proberen om de serie een goed vervolg te geven, maar zeker ook de kans om een aantal ploegen te passeren op de ranglijst en wat lucht te creëren. Met Jesse in de basis en een nog niet helemaal herstelde Luke op de bank ging de beginfase, net zoals vorige week, volledig gelijk op tot 6-6. Daarna kon TZ uitlopen 12-8 en een uiteindelijke ruststand van 15-11. In de 1e helft teveel tegengoals door vrije worpen en strafworpen, daar moest na de rust iets in worden aangepast. HKV kwam nog even terug tot 17-15, maar daarna was het volledig TZ wat de wedstrijd dicteerde en uitliep naar een mooie 22-15 voorsprong waarbij vooral opviel dat 6 mensen meededen in de score. Een uitstekende 27-20 overwinning en vol vertrouwen naar Barnveld waar het sterke Odik ons wacht. Een ploeg met vertrouwen , die juist tegen HKV punten lieten liggen. Het zou mooi zijn als er TZ publiek in de Veluwe hal aanwezig is om de ploeg te steunen. Ook tegen HKV was de T-Zide weer enthousiast aanwezig en dat helpt de ploeg zeker.