Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Hard bevochten overwinning voor TZ1

Afgelopen zaterdag heeft Tweemaal Zes belangrijke punten gepakt in het uitduel tegen SDO uit Kamerik.

Beide teams begonnen de wedstrijd scherp en de stand ging redelijk gelijk op. Kansen werden aanvallend vanuit meerdere schijven genomen en verdedigend bleef de druk hoog. Bij rust keken de Maartensdijkers tegen een kleine achterstand aan: 15-13. Na rust bleef de achterstand rond de drie punten. TZ kwam terug naar 18-18. SDO scoorde weer twee keer, maar dankzij Luke en Antoinette kwam TZ weer gelijk op 20-20. Met nog 2 minuten te spelen en een gelijke stand, was het nog onbeslist wie de punten zou pakken. Uit een vrije bal situatie zette Milenka de voorsprong voor TZ op het scorebord. Verdedigend hield de Maartensdijkse ploeg zich goed en met nog 25 seconden was het alleen nog zaak om aanvallend de tijd uit te spelen. Met de eindstand van 20-21 heeft TZ twee belangrijke punten meegenomen naar Maartensdijk. Aanstaande zaterdag staat om 21:00 uur het thuisduel tegen Pernix op het programma, waarbij alle aanmoedig welkom is.