Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Fiks 1/8 september 2018/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Fiks 1/8 september 2018/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Jubileum TZ

Op 12 juni bestaat T.Z. 50 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden en wel van 2 t/m 9 juni a.s.

Een jubileum dat uiteraard gevierd moet worden door alle leden van de vereniging. En dat gaan we dan ook zeker doen!

Op zaterdag 2 juni de laatste competitiedag zullen we de feestweek starten en we eindigen op zaterdag 9 juni met wisselde activiteiten.

Hier alvast wat we o.a. gaan doen op zaterdag 9 juni:

De start is al om 8.00 uur! Een ontbijt wat doorloopt tot 9.30 uur.

Vanaf ca 10.00 uur is er voor de jongste leden, de kangoeroes/F/E, een kindercircus, waarbij de jongelui onder professionele begeleiding een weergaloze voorstelling in elkaar gaan draaien. Deze zal vanaf ca 12.15 tot 13.00 worden uitgevoerd, waarbij uiteraard alle ouders en overige leden van harte welkom zijn. Het belooft een mooi spektakel te worden en voor de kinderen is het natuurlijk hartstikke mooi als er veel belangstelling is.

Voor alle overige leden start er vanaf ca 10.30 uur een 10-kamp waar op allerlei vlak de krachten kunnen worden gemeten, zowel fysiek als geestelijk. De opzet van de 10-kamp is dusdanig dat het geschikt is voor iedereen, een mix van actieve, ludieke en hersenpan onderdelen, zodat er eigenlijk geen reden is om niet mee te doen. Van 12.15 – 13.00 is er een pauze waarbij iedereen kan genieten van de spectaculaire circusvoorstelling.

Uiterlijk 16.00 uur is het afgelopen, waarna er uiteraard ruimte is voor een drankje en iedereen de tijd heeft om zich op te frissen voor het grandioze feest van die avond, onder begeleiding van een fantastische band en dj.

Oftewel, deze dag een programma voor jong en oud, waarbij we hopen en eigenlijk ervan uitgaan dat we een grote opkomst krijgen.

Hou de aankondigingen op de website, weekbericht, facebook en de inschrijflijsten in de kantine in de gaten en maak elkaar enthousiast om deel te nemen aan deze jubileumdag.