Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

KAMPIOENEN

De B2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Na een aantal spannende wedstrijden wisten ze voldoende punten binnen te slepen.Gefeliciteerd Tom , Marc , Erik, Jorik, Amy, Senna, Marit, Shanine en natuurlijk de trainers en coaches Sterre en Paul

De C1 is ook kampioen geworden, het team dat bestaat uit :Manouk, Amber, Pien, Esly, Merle, Marthe, Naomi Joanne, Jurian en Aaron en getraind worden door Stefan, Jasper en Iske wisten 5 wedstrijden te winnen en werden daarmee overtuigend kampioen. Gefeliciteerd, erg goed gedaan!

Zaterdag is de F1 kampioen geworden! Met uitslagen als 15-1, 21-4, 15-5 zijn ze ongeslagen kampioen van hun poule. Echt spannend zijn de wedstrijden niet geweest, maar voor deze jonge spelers was het wel leuk om met zulke dikke punten te winnen. Gefeliciteerd Senna, Benjamin, Esmee, Rhodé en Julia. Voor Alinda, Dominique, Daphne en Linde die voor het eerst een team trainen is het ook een mooie beloning om kampioen te worden! Goed gedaan allemaal.

En het kan niet op…ook de A2 werd zaterdag kampioen! Eline, Naomi, Yanniek, Stephanie, Maaike, Sander, Matthias, Merijn, Lennard, Jasper en hun trainers Reinier en Daan kunnen op een mooi seizoen terug kijken, met maar liefst 5 gewonnen wedstrijden en 1 wedsstrijd gelijkspel hebben ze een goeie prestatie neergezet, goed gedaan !