Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Net geen stunt door Tweemaal Zes

De laatste wedstrijd van het buitenseizoen van Tweemaal Zes werd afgelopen zaterdag gespeeld tegen HKC. Laatstgenoemde staat aan kop in de competitie en heeft nergens punten verloren. TZ kon hier geen verandering in brengen, maar kwam in de buurt.

Het was na een aantal regenachtige zaterdagen weer een keer zonnig toen het eerste fluitsignaal klonk in Hardinxveld-Giessendam. HKC begon scherp en wist de voorsprong gelijk uit te breiden naar 4-1. TZ reageerde hier goed op en verkleinde de achterstand. Dit beeld was tekenend voor de rest van de wedstrijd. Op de momenten dat HKC het voortouw nam en uitliep, toonde TZ veerkracht en wist vaak weer op gelijke hoogte te komen met de tegenstander. Zo was de ruststand 8-8.

In de tweede helft slaagde TZ erin om het de koploper moeilijk te blijven maken. Toch lukte het net niet om te stunten en een punt binnen te slepen. De wedstrijd werd verloren met 20-18. De zaal kan met een goed gevoel opgezocht worden.

TZ A1 heeft afgelopen zaterdag een winst geboekt tegen Nova A1. Een aantal spelers werden gemist en vielen in bij het tweede team van TZ. Zij deden dit goed.