Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Nieuwe hoofdtrainer selectie Tweemaal Zes

Dat Tweemaal Zes opzoek moest naar een volledig nieuwe (trainers) staf voor hun selectie was al enige tijd duidelijk. De huidige hoofdtrainer Iwan Hazendonk vertrekt naar de Amsterdamse hoofdklasser AW.DTV terwijl de toekomst van Wessel Hengeveld binnenkort duidelijk zal worden. In verband met maatschappelijke keuzes heeft ook Sam Kuiper aangegeven te stoppen, hij zal zijn taken binnen de technische commissie overigens gewoon voortzetten. Ook nemen we afscheid van teammanager Astrid van Kouterik die na maar liefst zeven seizoenen stopt.

Vooruit kijkende naar het seizoen 2018-2019 heeft de technische commissie de eerste afspraken gemaakt. Gisteravond hebben wij de selectie op de hoogte gebracht van het feit dat Arjen van Ginkel met ingang van augustus 2018 het hoofdtrainerschap van onze selectie op zich zal nemen. Van Ginkel behoeft geen nadere uitleg, zijn kwaliteiten zijn binnen en buiten onze vereniging alom bekend.

Wij zijn enorm verheugd met de aanstelling van deze clubman pur sang, die in het verleden verschillende generaties naar een hoger niveau tilde! Verder werken wij op dit moment aan de invulling van de overige vrijgekomen posities en melden ons binnenkort.

Namens bestuur en technische commissie,

Paul Meerstadt