Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Oliebollen PUBQUIZ 2018=VOL

Welke boer werd voortijdig uit Boer zoekt vrouw gezet, omdat hij al met briefschrijfsters had afgesproken? Op welke afstanden won Kjeld Nuis Olympisch goud in Pyeongchang?
In welke stad kwam het Nederlandse model Ivana Smit om het leven?
Hoe heette het voertuig waarin de kinderen in Oss het verschrikkelijke treinongeval meemaakten?
Weet jij de antwoorden? Dan doe je vast mee met de pubquiz met als thema: Oliebollenquiz 2018!
Op vrijdag 1 februari wordt de leukste quiz van het jaar gehouden voor leden van TZ en Tautenburg. Vanaf 20.00 uur barst de strijd tussen de verschillende teams los in de kantine van TV Tautenburg.
Wat is de bedoeling?
Elk team bestaat uit 5 deelnemers. Als team speel je 8 rondes (fotoronde, muziekronde, audioronde, vragenrondes) tegen de andere teams en natuurlijk met een beetje strijd tussen TZ en Tautenburg… 😉
Geef je op als team door een mail te sturen aan: [email protected] (Anita Broekhuizen). Er is ruimte voor maximaal 18 teams. Vol = Vol (de inschrijving start voor IEDEREEN maandagavond 17 december, dus gelijke kansen om een team in te schrijven)
Zorg ervoor dat je team compleet is en op tijd. We starten om 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.30 open voor een hapje en een drankje. De hapjes betaalt Tautenburg, drankjes zijn voor eigen rekening. Kosten voor deelname zijn 5 euro per team.