Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Rabobank Clubkas Campagne

Het is zover tijd om te stemmen voor de Rabobank clubkascampagne

Je hebt of krijgt vandaag als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug via email een unieke code waarmee je op een speciale website je stem uit kan brengen. Elk lid heeft maar liefst 5 stemmen om uit te brengen, waarvan er maximaal 2 stemmen op één en de zelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Je zou de andere stemmen kunnen geven aan SVM of Tautenburg ook op Sportpark van Eck…. Maar er zijn nog meer verenigingen uit Maartensdijk dus ook op die kan je stemmen om te zorgen dat ze in Maartensdijk blijven.

Zorg ervoor dat je de stemmen uitbrengt tussen (vandaag) maandag 1 oktober en maandag 15 oktober a.s. Rabobank Rijn en Heuvelrug heeft maar liefst € 150.000,- te verdelen over ruim 200 verenigingen die mee doen aan deze actie. Tweemaal Zes hoopt tijdens deze campagne net als de afgelopen jaren een leuk bedrag bij elkaar te sparen!

Spoor ook familieleden, buren, vrienden etc aan om te stemmen op TZ, het gebied Rijn en Heuvelrug is heel erg groot dus denk groter dan Maartensdijk om mensen aan te sporen om te stemmen.

STEM DUS OP TWEEMAAL ZES!

GEEN CODE ONTVANGEN:
Vandaag (maandag 1 oktober) ontvangen Rabobank leden per e-mail de unieke stemcode. Lid van Rabobank Rijn en Heuvelrug, maar geen code ontvangen? In dat geval is waarschijnlijk het e-mailadres niet bij Rabobank bekend of de mail is terecht gekomen in je SPAM!
Lid en toch geen code stuur dan een mail naar [email protected] kan je alsnog een code aanvragen onder vermelding van postcode en huisnummer.