Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Recreanten toernooi bij Mia

 

Afgelopen vrijdagavond was er bij MIA in Amersfoort weer het jaarlijkse A.A. Verschoor recreantentoernooi. In totaal deden 9 teams mee, verdeeld over 3 poules. TZ was ingedeeld bij MIA en Unitas en de eerste wedstrijd was gelijk tegen MIA. Zoals altijd had TZ even nodig om op gang te komen voordat de korf werd gevonden. Na de snelle 1-0 door Cok duurde het lang voordat de bal voor de tweede keer door de mand ging. Angelique scoorde een mooie doorloopbal en zette zo de 2-0 op het scorebord. Door het sterke verdedigen van TZ wist MIA nog maar 1 keer tegen te scoren, dus de eerste wedstrijd werd zo gewonnen met 2-1

Gelijk daarna moest de strijd aangebonden worden met Unitas. Al snel bleek dat Unitas een tegenstander van ander kaliber was. Zij scoorden al snel de 1-0. TZ wist via een afstandschot van Cok weer op gelijke hoogte te komen, maar Unitas liep daarna snel uit naar een 3-1 voorsprong. Via een prachtig afstandschot van Bianca wist TZ nog wel de 3-2 te maken, maar naast Unitas komen lukte niet meer. Unitas wist ook zijn wedstrijd tegen MIA winnend af te sluiten, wat betekende dat TZ tweede werd in zijn poule.

De tweede helft van het toernooi werd TZ daarom ingedeeld bij de andere nummers 2 uit de andere poules ODIK en Koveni om met heen te strijden om de tweede prijs.

Eerst werd er aangetreden tegen ODIK. Dit werd een hele spannende wedstrijd. ODIK scoorde snel de 1-0 maar daarna nam TZ het heft in handen en via Cok en twee doelpunten van Jasper kwam TZ op een 3-1 voorsprong. Dit liet ODIK niet op zich zitten en kwam vrij snel weer naast TZ. Het bleef spannend en na een fraaie afstandspoeier van Oscar werd het weer gelijk. TZ trok echter toch nog aan het langste eind door een vrije bal van Cok. Eindstand 5-4.

De laatste wedstrijd was tegen Koveni en ook hier ging de score gelijk op. Via een afstandschot van Angelique opende TZ de score, maar Koveni antwoordde met de 1-1 en de 1-2. Daarna was het weer de beurt aan TZ en via weer een mooi afstandschot van Oscar en een stip van Cok kwam TZ op een 3-2 voorsprong. Het slotakkoord was echter aan Koveni en trokken zij met 5-3 aan het langste eind. Geen tweede prijs dacht TZ, maar tot onze grote verrassing bleken we toch de beker gewonnen te hebben.

TZ kan terugkijken op een leuk, gezellig en geslaagd recreantentoernooi met een lekker bittergarnituurtje tot slot. Jasper bedankt voor het meespelen. Onze supporters hartelijk dank voor jullie aanwezigheid.