Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Rick de Heer benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau

Rick de Heer benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Ons erelid, Rick de Heer, is vanmorgen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een benoeming in de orde wordt verleend wegens bijzondere verdiensten in de samenleving. Een groot deel van deze verdiensten heeft Rick ten behoeve van onze club CKV Tweemaal Zes verricht.  

 

Rick de Heer is al decennialang actief betrokken als vrijwilliger bij onze korfbalvereniging CKV Tweemaal Zes (TZ) in Maartensdijk. Ruim 22 jaar lang (tot mei 2019) had Rick binnen het verenigingsbestuur de functie van penningmeester. Zijn volledige bestuursperiode, en ook daarna tot op heden (al meer dan 25 jaar) zet Rick zich in voor clubhuis en kantine. Rick verzorgt als kantinebeheerder de inkoop voor de kantine, orde en netheid in kantine en keuken en regelt de invulling van de bardiensten.

 

Rick is veelvuldig bij TZ te vinden, of er nu activiteiten zijn of niet. Hij pakt als vrijwilliger op wat zijn hand vindt en is dagelijks in de weer voor de club. Een vereniging als TZ draait op vrijwilligers als Rick.

 

Wij feliciteren Rick, samen met zijn familie, van harte met deze welverdiende waardering van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander.

 

Namens het bestuur,

Cornelis Kronenburg

voorzitter