Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Te korte periode op stoom

De 1e thuiswedstrijd van het zaalseizoen bracht Tweemaal Zes helaas niet wat het verwachtte. Tegenstander GKV dicteerde vanaf het 1e fluitsignaal, zeer temporijk en beweeglijk aanvalsspel, goede verdedigende druk en rendement. Tweemaal Zes is de 1e helft nooit bij machte geweest om daarin enige tegenstand van niveau te brengen, verdedigend te weinig intentie om duels te willen winnen, aanvallend te statisch en dus te voorspelbaar. Dat alles resulteerde in een 11-18 ruststand. Na de rust kon TZ zich gelukkig herpakken en door onder andere goede afrondingen van Milenka en Reinier knokte TZ zich terug tot 20-23 en 21-24. Utieindelijk liep GKV toch weer uit en bleek de periode dat TZ het niveau bracht wat vereist wordt tekort was. Volgende week een mooie en altijd beladen streekderby bij OVVO in Maarssen op het programma. Een mooi moment om de draad weer op te pakken!