Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Tweemaal Zes komt net tekort tegen Dindoa

Na de gewonnen partij van vorige week begon Tweemaal Zes vol goede moed aan de wedstrijd tegen Dindoa uit Ermelo. Dat het een spannende pot kon worden was verwacht. Dat die spanning aanhield tot het laatste fluitsignaal was voor de wedstrijd zelf leuk, maar voor TZ minder. Zij trokken uiteindelijk aan het kortste eind. 
Voor Dindoa was dit de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. Zij begonnen de wedstrijd dan ook gretig. Tweemaal Zes kwam 2-0 achter, maar trok dit gelijk en deze gelijkopgaande score hield stand tot 8-8. Gedurende de hele wedstrijd kon geen enkel van de ploegen in het veld een ruime afstand nemen van de tegenstander. Dindoa slaagde erin een klein gat te slaan voor rust, waardoor de bespreking in werd gegaan met een 10-8 score.
Na rust bleef het spannend. Wederom was er vaak een gelijke score te zien op het scorebord, en wederom wist Dindoa regelmatig een gat van 2 te slaan. TZ kwam nog twee keer op 1 doelpunt verschil, maar het lukte niet meer om op gelijke hoogte te komen. De punten bleven in Ermelo. Volgende week komt Unitas uit Harderwijk op bezoek in Maartensdijk.