Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Tweemaal Zes wint knap in eigen huis

Dat Tweemaal Zes in een poule zit waar alles mogelijk is, is afgelopen zaterdag weer bewezen. In eigen huis werd KCR uit Ridderkerk ontvangen. Van deze tegenstander werd er in de uitwedstrijd met 32-23 verloren. TZ scoorde weliswaar opnieuw 23 doelpunten, alleen was het dit keer genoeg voor de winst. Ze kregen er namelijk maar 19 tegen.

De Vierstee zat bij aanvang van de wedstrijd goed vol. Al toegezongen door de T-Zide, de supportersclub, floot de scheidsrechter in. Het was snel duidelijk dat TZ niet ging voor een herhaling van de wedstrijd eerder dit seizoen tegen KCR. De eerste 4 doelpunten vielen erg rap. Tweemaal Zes wist direct een voorsprong te pakken en het lukte de eerste helft om te heersen over hun tegenstander. Er werd gerust met 14-10.
Toch maakte TZ het de tweede helft onnodig spannend. Na rust leek de thuisclub door te gaan met het spel wat zij in de eerste helft lieten zien. Kort daarop was een onzorgvuldige periode goed voor KCR om terug te komen tot gelijke hoogte. Met 18-18 op het scorebord lag de wedstrijd weer volledig open. Tweemaal Zes wist zich te herpakken, liep uit tot 20-18, en breidde deze voorsprong uiteindelijk nog uit tot 23-19. Een prima revanche en knappe overwinning. KCR en Tweemaal Zes staan nu gedeeld vierde op de ranglijst. (Sterre Thijs)