Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

TZ komt net tekort tegen Odik

De laatste wedstrijd in de heenronde wachtte ons Odik, sterke ploeg met veel zelfvertrouwen, die al 2 seizoen lang met een hele mooie serie bezig zijn. Voor TZ een mooie uitdaging en kans op aansluiting met de top. Vanaf het begin af aan geprobeerd om veel druk te zetten op de dames, om zodoende de aanvoer naar het sterke herenkwartet lastig te maken. Dit werkt tot ca 6 minuten voor rust vrij aardig, vanaf 4-4  steeds het initiatief gehad met steeds 2 goals voor tot 10-12. Op dat moment was odik even ongrijpbaar en kwam tot een 16-12 voorsprong. Gelukkig toonde TZ veerkracht en met 16-15 werden de kleedkamers opgezocht. Helaas was toen Matthias al met een rugblessure uitgevallen. Na de rust meteen gelijk door Antoinette, nog even een voorsprong gehad, maar na 10 minuten nam Odik het initiatief en had steeds een 2 doelpunten voorsprong. TZ kon niet meer de verdedigende druk brengen die nodig was en werd aanvallend te afhankelijk van 1 schots aanvallen, toch lukte het tot 4 minuten tijd bij te blijven tot 27-25, daarna werd het pleit beslecht. Op waarde geklopt door een sterker Odik. Volgende week thuis tegen Pernix, de 1e return wedstrijd in eigen huis met hopelijk weer een enthousiaste T-Zide, dat moet zeker in de strijd om de punten

De wedstrijd foto is deze keer van TZ 2 die na een spannende strijd wisten te wisten met 1 doelpunt verschil. Dat laatste doelpunt werd gemaakt door Jory in de laatste seconde van de wedstrijd.