Volgende wedstrijdNKC ’51 1 — Tweemaal Zes 1/4 december 2021/Het Ravijn
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdNKC ’51 1 — Tweemaal Zes 1/4 december 2021/Het Ravijn
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Vacature Sponsorcommissie

Beste leden,

Graag uw aandacht voor het volgende! Een bericht over de sponsorcommissie:

Algemeen
Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn met contributies, kantineopbrengsten en oud papier de belangrijkste inkomstenbron voor TZ. Dankzij deze inkomsten kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren. Gezien het wegvallen van de kantineopbrengsten door het Coronavirus zijn de sponsorinkomsten misschien wel belangrijker dan ooit.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle “commerciële activiteiten” van de vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en uniformiteit waarborgen. Sponsoren zijn altijd welkom, via welk kanaal dan ook, maar om de belangen van alle partijen goed te behartigen is het van belang dat dit zoveel mogelijk via onze sponsorcommissie loopt.

 

Doelstelling
De sponsorcommissie heeft tot doel de contacten tussen de sponsoren en de vereniging te onderhouden en te bevorderen. De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Op deze manier kunnen we de (sportieve) ambities binnen alle geledingen van de vereniging ook in de toekomst verwezenlijken.


Taken commissie

  • Onderhouden van de relatie met bestaande sponsoren
  • Contact leggen en voeren van gesprekken met potentiële sponsoren
  • Meedenken, vormgeven, vernieuwen en reguleren van het sponsorbeleid

We zoeken versterking!
Om de commissie goed te laten functioneren zijn we op zoek naar meerdere versterkingen. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar één commissielid die de administratie van de sponsorcommissie op zich wil nemen (contractbeheer e.d.).

Iets voor jou?
We hebben bewust gekozen voor geen rigide ‘profielomschrijving’ in deze vacature. We zijn juist op zoek naar verschillende, complementaire karakters. Het is voor deze commissie natuurlijk wel opportuun om commercieel- en sociaalvaardig te zijn, met bij voorkeur een goed netwerk binnen Maartensdijk en omgeving. Voor de administratieve rol is wel opportuun om georganiseerd te zijn.

Laat je hier tegelijkertijd niet door afschrikken: mocht je na dit berichtje enthousiast zijn geworden, stuur mij dan vooral een berichtje op [email protected] , en dan gaan we samen kijken of jij en de sponsorcommissie een goede match zouden kunnen zijn!

Groet, namens het bestuur,
Roeland de Bruin