Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Website Commissie

Binnen Tweemaal Zes willen we de digitale aanwezigheid laten groeien, en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leden om onze websitecommissie te versterken. Onze website is het visitekaartje van de vereniging, en als lid van de websitecommissie speel je een cruciale rol in het actueel, informatief en aantrekkelijk houden van deze digitale hub.

Wat ga je doen?

Als lid van de websitecommissie draag je bij aan het onderhouden en verbeteren van onze website. Dit omvat het plaatsen van foto’s van wedstrijden en activiteiten, plaatsen van verslagjes/agenda-items en het bijhouden van teampagina’s en relevante externe bronnen zoals het KNKV.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Passie voor digitale communicatie
  • Creativiteit en oog voor detail
  • Bereidheid om wekelijks de website te updaten
  • Ideeën om de website nog aantrekkelijker te maken

Deel je ideeën:

Heb je suggesties, informatie of bruis je van creatieve ideeën voor onze website? Aarzel niet en stuur ze naar [email protected]. We verwelkomen jouw bijdrage om onze digitale aanwezigheid te versterken en Tweemaal Zes nog beter op de kaart te zetten.

Draag bij aan de online uitstraling van Tweemaal Zes! Word lid van de websitecommissie en maak samen met ons de website een bron van trots voor onze vereniging.