Volgende wedstrijdOVVO 1 — Tweemaal Zes 1/10 december 2022/OVVO-hal
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdOVVO 1 — Tweemaal Zes 1/10 december 2022/OVVO-hal
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Wederom verlies voor Tweemaal Zes

Afgelopen weekend stond er voor Tweemaal Zes een thuiswedstrijd tegen BEP uit Purmerend op het programma. TZ heeft tot nu toe 2 punten uit 3 wedstrijden gehaald. Zaterdag hadden ze de kans hun punten te verdubbelen in de vierde wedstrijd deze competitie. Dit is niet gelukt. Er werd met 13-16 verloren. 

Nadat de selectie ’s middags op de teamfoto van dit seizoen was gezet begon TZ aan een uitgebreide voorbereiding. Ondanks dat er regen voorspeld was zaterdag, was het verrassend lekker weer. De gasten uit Purmerend arriveerden en om 16:00 uur begon de wedstrijd. Beide teams gingen gedurende de wedstrijd zeer gelijk op. De druk lag hoog. Het percentage lag juist aan de lage kant. Er werden harde onderlinge duels uitgevochten op alle schijven, maar geen van de teams wist uit te lopen. De ruststand was toepasselijk voor de club waar de wedstrijd gespeeld werd: 6-6.

In de tweede helft duurde het wederom lang voordat er een verschil gemaakt werd. De scores liepen nog steeds gelijk op en er werden nog steeds niet veel doelpunten gemaakt. De thuisploeg slaagde er niet in de tegenstander de baas te worden. De laatste gelijke stand die op het scorebord gestaan heeft was 12-12. Hierna wist BEP een klein gat te slaan. Deze kon niet meer gedicht worden. De eindstand was 13-16 en TZ liet nogmaals de punten liggen.

(Sterre Thijs)