Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Wedstrijdverslag 08-12-18

Eindelijk weer eens een lekkere streekderby, spelers die een gezamenlijk verleden hebben, een altijd luidruchtige sporthal in Maarssen, genoeg ingrediënten voor een spannende wedstrijd tussen Tweemaal Zes en OVVO. Tot 5-5 een gelijk opgaande wedstrijd waarna Tweemaal Zes via o.a. Randy en Rianne naar een 10-5 voorsprong uitliep. Gevarieerd en beweeglijk korfbal zorgde ervoor dat OVVO de grip aan het verliezen was en mooie aanvallen werden beloond met uitstekende afrondingen. Dit leidde zelfs tot een 18-11 voorsprong ca 3 minuten voor rust. Helaas was de laatste fase voor rust zeer slordig en gingen de ploegen met een 14-18 stand de kleedkamers in waarbij er voor OVVO toch weer een sprankje hoop aan de horizon kwam. En dat bleek uiteindelijk ook de waarheid in de 2e helft. Tweemaal Zes had Milenka met een pittige blessure zien uitvallen, goed opgevangen door Anouk van Breda en vlak voor rust kwam daar een pittige blessure bij van Luke van Kouterik. Na de rust was de beweging en tempo stukken minder, OVVO kreeg steeds meer grip, af en toe het gevoel dat we niet beloond werden met vrije worpen of strafworpen, zorgde ervoor dat OVVO 6 minuten voor tijd op 24-24 kwam. Daarna was de spreekwoordelijke pijp leeg en bleven de punten helaas in Maarssen. Een week om te herstellen, de koppen weer de goede kant op krijgen en dan knallen in alweer de laatste thuiswedstrijd van 2018. Een luidruchtige T-zide en publiek kan hierbij een enorme steun in de rug zijn!