Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Amref Flying Doctors sponsors gevraagd

Jambo TZ-ers,
Zoals jullie wellicht nog weten heb ik in 2017 met Team Mediq deelgenomen aan de Africa Classic, een van de meest mooie ervaringen uit mijn leven, waar ik met enorm veel plezier op terugkijk.
Totaal onverwacht krijg ik nu de kans, 4 weken voor vertrek, aan te sluiten bij het 2018 Team van Mediq.
Zoals jullie van mijn vorige reis weten ligt hier een enorme uitdaging, binnen een paar weken mijn sponsorteller te vullen, om zo nogmaals met eigen ogen het prachtige Tanzania, de indrukwekkende Kilimanjaro en het nodige werk van Amref Flying Doctors te zien.
Dit bijzondere evenement, de Africa Classic, helpt Amref Flying Doctors te werken aan een duurzaam gezonder Afrika. Daarnaast ligt er weer een tweede uitdaging, nl. met eigen benen een pittige mountainbike tocht van 400 km te volbrengen.
Vorig jaar hebben velen van jullie mij, en dus Amref, al ondersteund door mee krassen met de “Varkentjes-krasactie” ondernomen door de C1 of een bedrag te sponsoren. Hiervoor uiteraard nogmaals enorm veel dank, maar nu ligt er voor mij een nog grotere uitdaging…..ik heb nl nog maar drie weken de tijd om mijn sponsorteller te vullen met een zo groot mogelijk bedrag, allemaal voor Amref Flying Doctors…Je kunt mij en daarmee Amref Flying Doctors opnieuw ondersteunen met deze uitdagingen door te klikken op onderstaande link, of de link te kopiëren naar de tekstbalk in je browser.
www.africaclassic.nl/dennis-top
Wil je meer weten, vragen of overleggen over sponsormogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op!
Heel erg bedankt voor je steun!
Groet, Dennis Top
06-24360095