Volgende wedstrijdDOS Kampen | Veltman 1 — Tweemaal Zes 1/3 oktober 2020/De Maten
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdDOS Kampen | Veltman 1 — Tweemaal Zes 1/3 oktober 2020/De Maten
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

C.K.V. Tweemaal Zes stelt nieuwe hoofdtrainer aan.

Maartensdijk, 30 Jan. 2020

 

Na het aangekondigde afscheid van hoofdtrainer Arjen van Ginkel is de technische commissie direct aan de slag gegaan met het vinden van een passende opvolger. Na het voeren van een aantal gesprekken zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat Eric Geijtenbeek ingaande het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging C.K.V. Tweemaal Zes zal zijn.

De 48 jarige inwoner van Houten was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het Dordtse Sporting Delta en Valto uit De Lier. In augustus begint hij aan zijn derde periode bij de Maartensdijkse overgangsklasser, de club waar hij als jeugdspeler begon met korfballen. Tijdens zijn tweede periode was hij drie jaar hoofdtrainer, een periode waarin promotie naar de veldhoofdklasse werd afgedwongen. Ten opzichte van Geijtenbeek’s laatste periode is de selectie zo goed als volledig gewijzigd, een mooie nieuwe uitdaging voor de vernieuwde samenwerking. De huidige groep is jong, leergierig en heeft de afgelopen twee jaar reeds behoorlijke stappen gemaakt.

Met Eric’s know-how zullen we doorbouwen met als doel structureel te verblijven in de bovenste regionen van de overgangsklasse. Hij zal hierbij worden bijgestaan door ex-speler Joep Gerritsen die deze rol ook dit jaar invulling geeft. Op dit moment worden er tevens gesprekken gevoerd met een mogelijke trainer-coach voor het tweede team, hierover hopen wij snel duidelijkheid te kunnen geven.

 

Namens bestuur en technische commissie,

Elwin de Rooij.

C.K.V Tweemaal Zes