Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

“Cafetaria Peet” Combikorfbaltoernooi woensdag 6 juni a.s.

Wie gaat er voor GOUD??
Het gezellige toernooi komt er weer aan! Midden in de feestweek van het jubileum. En wederom gesponsord door Cafetaria Peet, dé plek waar je lekker eet.
Het thema is die week ‘Goud’. Het zou leuk zijn als dat bij dit toernooi ook gebruikt wordt. Het plan is om 19.00 uur te starten.
Stel een leuk en gezellig team samen. Dat kan familie zijn, of buren, collega’s of een vriendenclub. Maar let op, je team moet bestaan uit minimaal 4 dames en 4 heren en je mag maximaal 3 ‘actieve’ korfballers in je team hebben. Iedereen moet de lagere school hebben verlaten. Een grens naar boven is er niet; niemand hoeft zich te oud te voelen om mee te doen.
Je kunt jouw team alleen opgeven door een email te sturen naar [email protected]
Geef daarbij, als het kan, ook direct de naam van jouw team op en wie de actieve korfballers in jouw team zijn. In de week voor het toernooi ontvang je het programma in jouw mailbox.
Er is een maximaal aantal teams dat kan deelnemen aan het toernooi en dat gaat dan op volgorde van inschrijving. Meld je team dus snel aan maar doe dit uiterlijk vrijdag 25 mei a.s., want dan sluit de inschrijving. Inschrijfgeld is € 10,- per team.