Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Antilopen | Lancyr Deelen 1/5 september 2020/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Antilopen | Lancyr Deelen 1/5 september 2020/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Corona virus

Beste leden van TZ,

Binnen Maartensdijk is er iemand waar het corona virus vast gesteld is. Naar aanleiding van deze informatie hebben wij overleg gehad met het RIVM en de GGD, om tot een advies te komen voor onze leden.
Mocht je contact gehad hebben met iemand die positief getest is op corona of mocht je op vakantie geweest zijn in een gebied waar het corona virus aanwezig is lees dan onderstaande afspraken goed door.
Zolang je geen klachten hebt ben je welkom om gewoon te komen korfballen. Je bent dan niet gevaarlijk voor anderen. Dit advies is opgesteld in overleg met RIVM en GGD.
Bij onderstaande klachten verzoeken we je thuis te blijven en contact op te nemen met je huisarts.
– Bij hoesten, verkoudheid, griepverschijnselen
– Koorts boven de 38.

Voor leden die niet in een gebied waar het corona virus is geweest zijn, of leden die niet in contact geweest zijn met een persoon met corona geldt het volgende:
Zolang iemand geen symptomen heeft is er geen gevaar. Het corona virus verloopt in de meeste gevallen mild, en is vergelijkbaar met een griep. Je hoeft dus ook niet bang voor besmetting te zijn wanneer je in contact bent met iemand zonder klachten.
Voor overige vragen kijk op www.rivm.nl, en op www.thuisarts.nl
Mocht als lid het corona virus bij jou bewezen vastgesteld zijn, vragen we je om contact op te nemen met een van de bestuursleden. Wij houden de situatie in de gaten en mochten er andere adviezen zijn wordt u geïnformeerd.
Namens het voltallige bestuur
Anouk Oostveen
06-29735588