Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Kampioenen!

Kampioenen! Afgelopen zaterdag is Tweemaal Zes B2 kampioen geworden! Door thuis te winnen tegen DOC hebben ze de eerste plek in handen gehouden en kan die niet meer weggegeven worden. De B2 heeft heel de competitie bovenaan gestaan en de concurrentie ver achter zich gehouden. Een waardig kampioen is dus.
Zaterdag werd al snel duidelijk dat DOC niets in te brengen zou hebben, er is met 20-4 ruim gewonnen. De winnaars hebben aanvallend veel bewogen, strakke passies gegooid en mooie schoten gelost. In combinatie met verdedigend hoge druk, maakte dat alle spelers afgelopen zaterdag een topwedstijd hebben gespeeld. Doordat supporters helaas niet aanwezig mochten zijn, was er voor gezorgd dat de hele wedstrijd gelivestreamd werd. Er kon dus vanuit huis aangemoedigd worden!
Iedere wedstrijd hebben de TZ’ers hard moeten werken, ze hebben veel strijd- en veerkracht laten zien afgelopen weken. Een mooie basis waar komend jaar verder op gebouwd kan worden.

Afgelopen zaterdag werd het gezellige, fanatieke meiden team van  Tweemaal Zes E1 onverslagen kampioen met een mooie eindstand van 21-8. Met nog maar 1 wedstrijd op het programma is het kampioenschap nu al veiliggesteld. Het feestje werd helaas zonder supporters gevierd, echter was er wel een livestream beschikbaar voor de fans waardoor iedereen vanuit huis mee kon genieten van het kampioenschap. Op naar het volgende seizoen. Super gedaan meiden!

Coaches Lisanne en Sander