Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Kennisbank voor alle trainers & coaches

Nu het beleidsplan, met de titel: “Een nieuwe frisse visie voor sportief Tweemaal Zes“, op de ALV is goedgekeurd wordt er door het bestuur en alle commissies hard gewerkt aan de uitvoering daarvan. Zo ook door de TC! Aankomend jaar willen we als TC onze trainers & coaches helpen op het gebied van het verzorgen van trainingen & coaching en idee├źn voor leuke en leerzame (gast-)trainingen.

Een eerste stap zetten we met de komst van onze eigen ‘Kennisbank voor trainer & coaches‘. Je kan deze bereiken via: https://www.tweemaalzes.nl/kennisbank-trainers/. Sla de URL goed op want dit gaat de basis vormen voor de opbouw van je trainingen. Op de kennisbank vind je de speerpunten / trainingsdoelstellingen waar jij als trainer en coach dit jaar mee aan de slag kunt gaan. Om je nog een stap verder te helpen hebben we voor elk speerpunt ook bijbehorende video’s met oefeningen. Vanaf nu hoef je dus niet meer altijd zelf oefeningen voor trainingen te bedenken!

Voor de echte fanatiekelingen zijn er op de kennisbank ook andere interessante documenten te vinden om bijvoorbeeld meer te leren over ‘positief coachen’ of zelfs het ‘KT2 cursusboek’.

Heel veel succes en plezier met de kennisbank. Laat hem voor je werken! Mochten er vragen zijn dan kun je altijd bij de TC terecht.