Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Oproep voor verzorger van onze selectie

Oproep verzorger voor selectie

Voor het aankomende seizoen zijn we als TC druk bezig met de invulling van de staf voor TZ 1 en 2. We willen aan de staf graag een enthousiaste verzorger toevoegen die aanwezig kan zijn bij (een aantal) wedstrijden. Naast het feit dat je de selectie hiermee helpt en betrokken kan zijn bij onze jonge selectie is het voor bijvoorbeeld studenten (fysiotherapie, sport & bewegen, etc.) een mooie kans om praktijkervaring op te doen.

Als verzorger kun je denken aan taken als massage / tapen op de wedstrijd dag of een inschatting maken over wel / niet door kunnen spelen. De invulling bepalen we graag samen met jou, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met je ervaring & vaardigheden.

Mocht je niet het hele seizoen beschikbaar willen / kunnen zijn, dan begrijpen we dat. We zijn ook al heel erg geholpen met aanwezigheid bij een aantal zaterdagen waarin de selectie bijvoorbeeld thuis speelt. Oftewel: elke vorm van ondersteuning is welkom en we bespreken graag je eventuele wensen / ideeën!

Dus ben (of ken) jij bijvoorbeeld een student fysiotherapie / sport en bewegen, of een arts / fysiotherapeut? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat het weten aan de TC.