Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

LET OP NIEUWE DATUM – HAPPEN EN TRAPPEN!

De afgelopen periode is duidelijk geworden dat de door ons gekozen datum niet handig is. Er blijken veel mensen dat weekend verhinderd waardoor het evenement zowel qua koks als qua deelnemers niet rond gaat komen. Wij hebben er daarom in overleg voor gekozen om een nieuwe datum te prikken voor Happen en trappen, namelijk vrijdag 2 november 2018.
De koks en deelnemers die zich al voor de eerdere datum hadden aangemeld, zijn geïnformeerd via app of email.

Meld je nu aan voor: “Happen en trappen” op vrijdag 2 november 2018 Voor de vierde keer in de clubhistorie staat het event ‘Happen en Trappen’ op de agenda. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 2 november 2018. Alle senioren, recreanten, trainers, vrijwilligers, ouders van leden en leden van de Club van 66 worden uitgenodigd hieraan deel te nemen. En voor het verrassingseffect doen we het net weer even anders dan de vorige edities, maar dit merken jullie wel op de avond zelf.
Wat houdt het in?
Om 18.15 uur verzamelen we in de kantine van TZ. De avond start gezamenlijk in de kantine met meerdere amuses. Om 18.30 uur vertrekt iedereen op de fiets naar zijn/ haar eerste eetadres. Na een heerlijk voorgerecht, stap je op de fiets naar de locatie van het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht wordt geserveerd op een andere locatie en je zit met andere mensen aan tafel. Tot slot vertrek je naar een derde locatie voor het nagerecht met wederom nieuw gezelschap. Ter afsluiting wordt er koffie en thee met wat lekkers geserveerd in de kantine. Hier is nog alle tijd om gezellig na te praten en ervaringen te delen. We hebben een groep enthousiaste TZ-leden/ fans bereid gevonden om de rol van kok en gastvrouw/ gastheer op zich te nemen. De kosten voor de amuse vooraf, het voor-, hoofd- en nagerecht en koffie/ thee na afloop is € 20,-. Na afloop is ook de bar in de kantine open. Eventuele drankjes zijn dan voor eigen rekening!
Kom jij mee happen en trappen?
Ben jij 18+? Meld je aan via email: [email protected] en maak direct het bedrag van €20,- per persoon over op rekeningnummer NL20 RABO 03761.06.719 t.n.v. N.J. Burger te Maartensdijk. Vermeld in het opmerkingenveld de namen van de personen waarvoor de betaling/ aanmelding is.
Let op! I.v.m. de maximale capaciteit van onze koks, is het aantal deelnemers gemaximeerd. VOL=VOL. En bij betaling is je aanmelding pas definitief!
Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatoren (Anita Broekhuizen en Jeanet Burger) via bovenstaand emailadres of app Anita (06) 22063074 en Jeanet (06) 51778801.