Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Wedstrijdverslag 08-09-18

Na een voorbereiding van 4 weken ging het afgelopen zaterdag tegen fiks dan eindelijk echt om de punten. Fiks, promovendus en verder een onbekende tegenstander, alleen voor de coach in een grijs verleden. De sportzaal met gele gordijnen staat bij een aantal nog in het geheugen gegrift.
En bij TZ, na het stoppen van Bart en Joep , een aantal andere gezichten en ook het debuut van Anouk van Brenk. Het betekent in ieder geval dat de spelaccenten iets anders gelegd gaan worden en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, dat heeft tijd nodig. Iedereen moet daar aan wennen en dat geldt ook voor de trainingsaanpak.
In de 1e helft speelde fiks een uitstekende partij, TZ kon verdedigend niet genoeg druk geven en aanvallend lag het rendement veel te laag. Dat resulteerde in een 6-12 ruststand . Na rust gelukkig een ander beeld, TZ kon uit een ander vaatje tappen, kreeg het jammer genoeg niet voor elkaar om op 2 punten te komen, maar het vertoonde spel geeft houvast en vertrouwen voor het verdere vervolg. Daar moet de ploeg zichzelf de tijd voor geven .
Op naar sporting delta de volgende week.