Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Nieuwe sponsoren

De eerste competitie dag van het veld seizoen zit er weer op! De Tzide was de hele dag aanwezig met muziek, springkussen, en verkoop van Tzide attributen waar een deel van de opbrengst naar “Spieren voor Spieren” gaat. Top dat zij de hele dag aanwezig waren en voor gezelligheid zorgden.
Verder was het natuurlijk de eerste officiële wedstrijd dat er in de nieuwe tenues werd gespeeld!
Deze week zijn er veel contracten met sponsoren getekend waaronder Muta, de nieuwe kledingleverancier. We zijn blij dat we Muta bereid hebben gevonden om voor TZ een mooie kledinglijn te ontwerpen en daarnaast door middel van sponsoring de club te steunen.
Verder staan er op een aantal shirts mooie reclame van een sponsor. Gisteren werden die contracten getekend onder het genot van een hapje en drankje en daar hoort uiteraard ook een bloemetje bij.
Apotheek Hessenweg prijkt op de shirts van de D2
Marco Willemse sponsort maar liefst 2 teams, de B1 en de A2
Onze Bakker Bos sponsort de A1
De Jumbo en de Griek Yamas staan op het shirt van de selectie, Yamas verzorgde bovendien de lekker hapjes en ‘s avonds de Griekse maaltijd.
Meijrink Wegenbouw prijkt met zijn logo op de shirts van de C1
Verder was er ook nieuwe sponsor aanwezig. Dierenarts BOB uit Baarn is sinds kort sponsor van onze club en Hellen van Personel Touch Travel heeft haar contract verlengd en een nieuwe bord!
Vorige week mocht de B2 in de nieuwe shirts spelen en daar staat de sponsor HSS Torbo op
Sponsor Quesolar staat op de voorkant van de shirts van de selectie en dochterbedrijf Queled op de mouwen hij kon helaas niet aanwezig zijn.
We willen alle sponsoren ontzettend bedanken voor hun financiële steun aan onze club, we kunnen niet genoeg benadrukken dat we daar méér dan blij mee zijn!

Sponsor Meijerink