Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Fiks 1/8 september 2018/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdTweemaal Zes 1 — Fiks 1/8 september 2018/FJH van Eck sportpark
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Programma jubileum feestweek

Nog maar 30 dagen en dan hebben we groot feest! TZ bestaat dan 50 jaar en dat gaan we vieren van 2 t/m 9 juni a.s. Een jubileum dat gevierd moet worden door alle leden van de vereniging. En dat gaan we zeker doen! De ouders, sponsors en oud-leden horen daar ook bij, want zonder die oud-leden hadden, konden we nu geen 50 jarig jubileum vieren.

Hier alvast meer informatie over het programma in de feestweek:

Zaterdag 2 juni is het de laatste competitiedag en zullen we de feestweek starten. De laatste thuis wedstrijden van het vierde en vijfde zijn om 16.00 uur.

Na de wedstrijden zal er tegen vergoeding wat te eten zijn en worden er cocktails gemaakt.Vanaf ongeveer 21.00 uur zal er een pubquiz zijn voor de A en B jeugd, eventueel aangevuld met belangstellende leden (teams worden samengesteld). Meer informatie hierover volgt later.

Woensdag 6 juni is er in de middag een activiteit voor de E, F jeugd en de kangoeroes, meer informatie hierover volgt later. De avond is ingeruimd voor het Combi toernooi met het thema GOUD. Inschrijving is reeds geopend en we hopen op spectaculair veel teams!

Vrijdag 8 juni is er een activiteit voor de C en D jeugd, meer informatie volgt later.

En dan als afsluiting op zaterdag 9 juni de hele dag feest:

De start is al om 8.00 uur met een ontbijt wat doorloopt tot 9.30 uur, dus schuif aan wanneer het jou uitkomt, maar geef je wel op. LET OP: dit is voor alle leden maar ook zeker voor de ouders en andere belangstellenden. Opgave is gewenst en we vragen een bijdrage van Euro 1,00 (informatie hierover volgt nog)

Om ongeveer 9.45 uur willen we met de hele vereniging een foto maken, dus verwachten we ook iedereen. Hiermee is iedereen ook gelijk op tijd voor het dagprogramma.

Vanaf ca 10.00 uur is er voor de jongste leden, de kangoeroes/F/E, een kindercircus, waarbij de kinderen onder professionele begeleiding een weergaloze voorstelling in elkaar gaan draaien. Deze zal vanaf ca 12.15 uur tot 13.00 uur worden uitgevoerd, waarbij uiteraard alle ouders en overige leden van harte welkom zijn. Het belooft een mooi spektakel te worden en voor de kinderen is het natuurlijk hartstikke mooi als er veel belangstelling is.

Voor alle overige leden start er vanaf ca 10.15 uur een 10-kamp waar op allerlei vlak de krachten kunnen worden gemeten, zowel fysiek als geestelijk. De opzet van de 10-kamp is dusdanig dat het geschikt is voor iedereen, een mix van actieve, ludieke en hersenpan onderdelen, zodat er eigenlijk geen reden is om niet mee te doen.  Van 12.15 – 13.00 is er een pauze, waarbij iedereen kan genieten van de spectaculaire circusvoorstelling.

Zowel voor het circus als de zeskamp hangen inschrijflijsten in de kantine. Vul deze in en mocht je naam niet terug te vinden zijn, zet hem er gewoon bij.

Rond de klok van 16.00 uur is het 10-kamp afgelopen, waarna er uiteraard ruimte is voor een drankje en iedereen de tijd heeft om zich op te frissen voor het grandioze feest van die avond, onder begeleiding van een fantastische band en dj.

De feestavond wordt geopend om 20.00 uur.

De band draagt de naam Prima Vista (www.primavistalive.nl) en zal afwisselend met een DJ de avond muzikaal begeleiden.

Oftewel, een week voor jong en oud, waarbij we hopen en eigenlijk ervan uitgaan dat we een grote opkomst krijgen. Oud leden zijn natuurlijk van harte zijn uitgenodigd. Heb je nog contact met oud-leden? Nodig deze dan van harte uit voor ons 50 jarig jubileum, want wij zijn T.Z. met z’n allen. Houd de aankondigingen op de website, weekbericht, facebook en de inschrijflijsten in de kantine in de gaten en maak elkaar enthousiast om deel te nemen aan deze jubileumdag.