Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Robobank ClubSupport aktie

 

Lees hier wat je moet doen en stel dat vooral niet uit, want TZ kan het geld goed gebruiken (kijk naar de nieuwe bar welke mede is mogelijk gemaakt door de Rabo ClubSupport aktie.

Bankier jij bij Rabobank Rijn en Heuvelrug? Dan kun je de clubkas van Tweemaal Zes spekken. Hoe? Door te stemmen op c.k.v. Tweemaal Zes bij de actie Rabo ClubSupport. Dat kan onze club veel geld opleveren. Doen dus!

Hoe werkt het?

Bankier je bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, ben je al lid en is jouw e-mailadres bekend bij de bank, dan ontvang je vóór de stemperiode per e-mail een unieke stemcode. Met die code kun je van 5 oktober t/m 22 oktober via een stemsite jouw stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen, daarbij kies je uiteraard in ieder geval 2 keer voor c.k.v. Tweemaal Zes. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alle stemmen moeten worden verdeeld. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging.

Wel klant, maar nog geen lid Rabobank Rijn en Heuvelrug? Dan kan je helaas niet stemmen.

Het gebied Rijn en Heuvelrug is heel groot dus vraag ook familie en kennissen die lid zijn van Rabobank om te stemmen op T.Z.

Over Rabo ClubSupport

Rabobank Rijn en Heuvelrug geeft als coöperatieve en maatschappelijk betrokken bank een deel van haar winst; maar liefst € 150.000 aan meer dan 200 verenigingen in de regio en stichtingen uit de regio’s De Bilt, Bunnik, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. De leden van de bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Stem dus en wacht niet tot het laatst, gewoon doen!

(check ook zeker je spam als je geen codes ontvangt)