Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Tweemaal Zes komt tekort tegen scherp KVZ

Het was alweer een warme zaterdag waarop Tweemaal Zes hun tweede competitiewedstrijd mocht spelen tegen KVZ uit Zutphen. Met een goed gevoel na de winst van vorige week reisde de selectie af naar de tegenstanders, om te kijken wat er deze keer te halen viel. Dit bleek helaas weinig te zijn.

Na een verliespartij van tweede team van TZ was het de beurt aan de hoofdmacht om te laten zien wat zij in huis hadden. Het eerste doel: een herhaling van de flitsende start van vorige week. Maar de scherpte in zowel de aanval als de verdediging ontbrak. Al snel keek TZ tegen een 4-1 achterstand aan. Niet de start die gewild was, maar nog driekwart wedstrijd om het tij te keren. KVZ wist de marge te behouden en er werd gerust met een 9-5 score op het scorebord.

Na de rust en een peptalk van de coach waagde Tweemaal Zes nog een poging om de achterstand om te buigen, maar het bleek een lastige taak afgelopen weekend. Als collectief miste de overtuiging en de scherpte om de wedstrijd naar zich toe te trekken, en KVZ had die scherpte met name in de afronding wel. De wedstrijd eindigde in 18-11. Volgende week wacht er een uitwedstrijd tegen het Nijmeegse Noviomagum, waar met frisse energie en nieuwe moed naartoe gewerkt zal gaan worden. Kijken of het niveau dan wel gehaald kan worden en wat dat kan gaan opleveren.