Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

TZ komt in 2e helft zwaar tekort

Vanwege blessures en ziektes moest TZ starten met een gewijzigde opstelling en of dat nou de oorzaak is valt te betwijfelen, maar de 2e helft werd TZ aardig op de pijnbank gelegd. En dat na een prima start, waarin verdedigend redelijk tot goed werd uitgevoerd wat de plannen waren. Initiatief tot halverwege de 1e helft met een kleine voorsprong door o.a. Matthias en Antoinette. Richting de rust kon GKV langszij komen en verdween de energie een beetje uit de ploeg. Een aantal verdedigende missers, teveel 1 schots aanvallen, dat leidde allemaal tot een 11-9 achterstand bij de rust. Niets aan de hand zou je zeggen, maar na rust in 6 minuten tijd van 12-10 naar 18-10 en de wedstrijd was eigenlijk al gelopen. Ondertussen nog geprobeerd het beeld te kantelen door een aantal wissels, maar teveel mensen zakten door de ondergrens heen en het tij was niet meer te keren. Met uiteindelijk een keiharde nederlaag van 29-17 aan de broek. De ploeg zal de komende week nodig hebben om te herstellen en er is maar 1 medicijn en dat is a.s. zaterdag de pannen van het dak spelen tegen OVVO.