Volgende wedstrijdPernix 1 — Tweemaal Zes 1/7 maart 2020/De Zijl
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk
Volgende wedstrijdPernix 1 — Tweemaal Zes 1/7 maart 2020/De Zijl
Veld: Dierenriem 8 3738 TR, Maartensdijk
Zaal: Nachtegaallaan 30, 3738 EB, Maartensdijk

Zin in een gezellige swingende avond? Kom naar de Pubquiz en liedjesbingo!

Met een groepje TZ en Tautenburg leden doen wij mee aan “de samen loop voor hoop” van de gemeente de Bilt om geld in te zamelen voor het KWF. Als een van de sponsoracties organiseren wij een inmiddels beroemde pubquiz en deze keer gecombineerd met een heuse liedjesbingo!

Op zaterdag 11 mei wordt deze top avond gehouden voor leden van TZ en Tautenburg. Vanaf 20.00 uur barst de strijd tussen de verschillende teams los in de kantine van Tweemaal Zes.

Na 5 rondes met je team “de hersens laten kraken” is het na een korte pauze dan tijd voor een traditioneel spel in een muzikaal jasje! Bij de liedjesbingo speel je individueel en streep je geen getallen af op je formulier, maar luister je naar een nummer, herken je de artiest? Dan streep je het betreffende liedje af op je bingokaart! Meezingen gegarandeerd!

Wat is de bedoeling?

Elk team bestaat voor de pubquiz uit 5 deelnemers. Als team speel je 5 rondes (fotoronde, muziekronde, audioronde, vragenrondes) tegen de andere teams en natuurlijk met een beetje strijd tussen TZ en Tautenburg… 😉

Na de pauze ga je individueel verder met de bingo en maak je kans op mooie prijzen. Iedereen speelt standaard met 1 bingokaart, maar meer kaarten kopen kan natuurlijk.

Geef je op als team door een mail te sturen aan: [email protected] (Anita Broekhuizen).    Er is ruimte voor maximaal 18 teams. Vol = Vol  (de inschrijving start voor IEDEREEN maandagavond 8 april , dus gelijke kansen om een team in te schrijven)

Zorg ervoor dat je team compleet is en op tijd. We starten om 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.30 open voor een hapje en een drankje. Kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Voor dit geld maak je kans op mooie prijzen, krijg je een lekker hapje en neem je deel aan 2 supergezellige activiteiten.